Site icon Players

Bandai Namco переводить працівників на посади без обов’язків, щоб ті добровільно звільнялися

Нещодавно Bandai Namco скасувала ряд ігор, через що почала скорочувати кількість працівників. Про це повідомляє Bloomberg.

За інформацією джерел журналістів, працівників відправляють у приміщення, де їм нічого робити, тиснучи на них, щоб вони звільнилися добровільно. Відомо, що 200 співробітників із 1300 було переведено в такі кімнати, і майже 100 людей вже звільнилося. При цьому очікується ще більша кількість звільнень.

Такі oidashi beya, або «кімнати вигнання», іноді використовуються японськими корпораціями в країні з одними з найсуворіших у світі законів про охорону праці. Працівникам зазвичай не дають жодних завдань, пов'язаних з роботою, але вони знають, що їхня поведінка дасть керівництву підставу зменшити вихідну допомогу при звільненні.

Представники Bandai Namco спростовують інформацію, що роблять це для звільнення людей: «Наші рішення про припинення випуску деяких ігор ґрунтуються на всебічній оцінці ситуації. Деяким співробітникам, можливо, доведеться почекати певний час, перш ніж вони отримають наступний проект, але ми рухаємося вперед з призначеннями, коли з’являються нові проекти»

Нагадаємо, Arma 4 вийде у 2027 році.

Exit mobile version