Site icon Players

Call of Duty: Black Ops 6 | Підтверджені багатокористувацькі мапи, режими та оператори

Activision підтвердила багатокористувацькі мапи, режими та операторів, які будуть доступні у Call of Duty: Black Ops 6. У дописі в блозі Activision заявила, що Black Ops 6 запускається з 16 багатокористувацькими мапами, 10 стандартними багатокористувацькими режимами, чотирма альтернативними багатокористувацькими режимами та дає доступ до 21 оператора. Як повідомляє розробник, усі мапи мають невеликий або середній розмір.

Розробник Treyarch зазначає, що мапи призначені для того, щоб запропонувати швидкий, енергійний бій, а також різноманітні декорації, можливості прикриття, що б забезпечити задоволення улюбленого стилю гри гравця, від стрільби на близькій відстані до снайперської стрільби на великі відстані.

Основні мапи (6v6)

Страйкові мапи (2v2/6v6)

Call of Duty: Black Ops 6 - стандартні багатокористувацькі режими

Call of Duty: Black Ops 6 - альтернативні багатокористувацькі режими:

Black Ops 6 також можна буде запустити з хардкорним режимом. Він додає обмежений HUD, забезпечує дружній вогонь і знижує ваше здоров'я.

Режими гри Hardcore Quick Play включають:

Розробники обіцяють напружений геймплей, що чудово поєднується з новою механікою Omnimovement. На старті гравцям буде доступно 12 нових базових мап 6v6 та 4 компактні мапи Strike, розроблені для режимів Face Off (2v2 або 6v6).

Компанія Activision запускає Call of Duty: Black Ops 6 з низкою нововведень і покращень для гравців, які хочуть краще ознайомитися з механікою та зброєю гри. Новий навчальний курс дозволяє гравцям випробувати багатокористувацькі мапи та протестувати свої навички перед початком реальних матчів.

Однією з ключових функцій є режим, що надає можливість практикувати стрільбу по манекенах на відстанях 10, 25 і 50 метрів, при цьому можна налаштувати кількість броньових пластин у манекенів та використовувати необмежені боєприпаси.

Також введено додаткові функції перемикання

Переміщення цілі – манекен автоматично рухається назад після влучення на максимальній відстані, а ціль віддачі дозволяє побачити поширення куль при стрільбі по металевій пластині.

Вперше на новому рушії Call of Duty в мультиплеєрі буде доступний театральний режим, що дозволяє гравцям змінювати перспективи огляду, переглядати елімінації на часовій шкалі та повністю контролювати швидкість відтворення. Однак, цей режим недоступний для консолей попереднього покоління (PlayStation® 4 та Xbox One), а всі файли будуть автоматично видалятися через сім днів або після виходу оновлення.

Нагадаємо, Microsoft прибрала пробну підписку Xbox Game Pass перед релізом Call of Duty: Black Ops 6.

Exit mobile version