Site icon Players

Dendi розпустив свій склад за Dota 2

Українська кіберспортивна організація B8 Esports оголосила про дизбанд складу за Dota 2. Про це повідомив CEO клубу і гравець ростера Данило Dendi Ішутін.

Ішутін подякував колишнім тиммейтам за спільну гру і побажав їм удачі. Також B8 заявили, що збирають новий склад і представлять новачків найближчим часом.

«Ми вирішили розпрощатися з нашим складом по Dota 2. Як би сумно це не звучало, але у нас дійсно незадовільні результати, тому ми вирішили розійтися. Ми намагалися набрати хлопців, які підходять один одному за різними параметрами. У нас багато часу зайняв відбір гравців.

Зрозуміло, у нас була дуже низька точка старту, нам було дуже складно. Але ми продовжували свою роботу, у нас був майндсет «працювати вдовгу». Ми прикладали дуже багато сил і праці прикладали.

Ми бачили прогрес, у нас виходило все краще і краще. Як тільки почалася війна, надломився наш тренувальний процес. Стало дуже складно грати в «Доту», це дуже сильно вплинуло на команду. Ми не змогли пройти обидві кваліфікації до DPC. Звичайно, всі дуже засмутилися...

Дуже шкода, що у нас не вийшло. Я впевнений, що хлопці знайдуть свої колективи, де у них вийде знайти кращу хімію, і результати підуть вгору.»

Данило Dendi Ішутін

За B8 Esports по Dota 2 грали:

Нагадаємо, CEO OG хоче створити ще один ростер по Dota 2.

Exit mobile version