Site icon Players

DLC Lake House для Alan Wake 2 може вийти 22 жовтня

Шанувальники Remedy з нетерпінням чекають випуску другого доповнення до Alan Wake 2 під назвою Lake House, яке згідно з витоком від EB Games New Zealand (помічений користувачем X PlotPointsYT), ймовірно, вийде 22 жовтня.

У вересні 2024 року стало відомо про нове доповнення, де гравці візьмуть на себе роль агента Федерального бюро контролю Кірана Естевеса, який відправиться у пригоди, що відбуваються паралельно з подіями першої частини гри. Естевес, вперше згаданий у Control, є головним агентом відділу розслідувань Beta. У трейлері, де його зіграла Джаніна Гаванкар, вона зазначає:

"Це не перший раз, коли Бюро опиняється в Брайт-Фоллз. Дослідницький відділ FBC створив тут The Lake House. Якби я знала, що на нас чекає, я б просто продовжувала їхати далі".

Lake House — це секретний дослідницький центр на березі озера Котел, де Федеральне бюро контролю вивчає паранормальні явища озера і темряву, що його оточує. Remedy зазначає, що Alan Wake 2: Lake House буде інтенсивною грою на виживання.

На відміну від попереднього DLC Night Springs, Lake House обіцяє бути більш напруженим досвідом виживання та пропонує нові сценарії, які розширюють захопливий сюжет гри.

Нагадаємо, за чутками Blizzard готують оновлення 2.0 для Warcraft 3: Reforged.

Exit mobile version