Site icon Players

FaZe дали бій NAVI, але програли

Сьогодні в рамках фіналу гурту В IEM Katowice 2022 зустрічалися представники української організації NAVI та американського клубу FaZe Clan. Але важливо відзначити, що обидві команди вийшли до плей-офф, і це матч за пряму путівку до півфіналу.

Першою картою був de_overpass, який вибрали FaZe. Гра за обидві сторони проходила за одним сценарієм. Спочатку підопічні Фінна karrigan Андерсона домінували, а помітою NAVI збиралися і розпочиналися «гойдалки». Але фінальний раунд дав нам зрозуміти, що народжені перемагають далекі від своєї ідеальної кондиції. За рахунком 13:15 Natus Vincere грали проти повного еко, вони жахливо реалізували вихід на плент та дозволили супротивнику завершити поєдинок.
Статистично найкращим на карті був Хельвійс broky Сауканц. Але по ігровій динаміці потрібно відзначати всю команду FaZe Clan та їхнє почуття карти.

Далі був Dust2. Тут гра була повністю дзеркальна першою картою. Спочатку NAVI впевнено набирали раунди, а потім йшли «гойдалки», але все вже було під контролем Народжених Перемагати і вони поступово підбиралися до переможного 16-го раунду. Важливу роль у перемозі Natus Vincere відіграв Олександр s1mple Костильов, який чудово відчував гру, часто опинявся у потрібних місцях та вносив максимальний імпакт своїм AWP.

На десайдері залишився Mirage. Ця карта йшла за сценарієм попередніх двох, але спочатку перевагу захопили FaZe Clan. Народжені Перемагати не могли підлаштуватися під стиль опонентів, вони часто припускалися помилок і віддавали раунди супротивникам. Але за рахунку 10:15 не на користь NAVI, хлопці зібралися з силами і переклали все на допи, де дотиснули та виграли 22:19.

Раніше ми розповідали, що G2 пройшли Furia.

Exit mobile version