Site icon Players

headtr1ck: «Ми знайшли свій спосіб стабільно грати добре в онлайні, але тепер дуже важливо продовжувати це робити і на LAN»

Снайпер B8 з CS2 Данило headtr1ck Валітов дав інтерв’ю порталу HLTV та оцінив прогрес команди за останні місяці. 

«Це будуть дуже важливі кілька місяців для нас, тому що у нас є три LAN-турніри, які будуть дуже важливими з точки зору отримання більшої кількості очок і більше запрошень наступного року. Це дуже важливо для нас і для B8 як організації. Я думаю, що ми показали хороший CS. Ми почали з самого низу. Ми програли перші п'ять матчів зі мною у команді, але ми почали здобувати певну впевненість.

У нас була серія перемог, і ми виграли у чудових команд в онлайні, навіть у топ-20 і топ-30 команд. Ми знайшли свій спосіб стабільно грати добре в онлайні, але тепер дуже важливо продовжувати це робити і на LAN. Тут зовсім інша атмосфера. У нас є досвідчені гравці, я просто думаю, що нам потрібно повернутися у форму до майбутніх матчів, незалежно від того, хто буде наступним.

Багато з нас вже грали на LAN. Може, не esenthial, але решта - так. Нам усім потрібно бути на 10 або 20 відсотків кращими у всьому, в плані комунікації та індивідуально, і тоді ми будемо в порядку, як зараз в онлайні. У нас хороший потенціал, але найближчі місяці будуть дуже важливими.»

Нагадаємо, DLC Lake House для Alan Wake 2 може вийти 22 жовтня.

Exit mobile version