Site icon Players

Ком’юніті-менеджер GSC Game World Максим Ткаченко: "Наша співпраця з Максимом Кріппою почалася ще на початку 2020-го, тобто ніяких великих змін у нас не сталося"

Ком’юніті-менеджер GSC Game World Максим Ткаченко прокоментував для видання ITC інформацію про зміну бенефіціару української геймдев компанії.

"Один з наших інвесторів та співвласник — це Максим Кріппа, у якого є велика кількість різних бізнесів, але казино та бетінгу серед них немає, є IT-компанії, IT-стартапи, більші та менші, є кіберспортивні напрямки, зокрема найвідоміші — це кіберспортивна команда NAVI та броадкастер Maincast, є напрямки діяльності у нерухомості та розробці. Але зазначу, що наша співпраця почалася ще на початку 2020-го, тобто ніяких великих змін у нас не сталося і ми й надалі будемо розробляти ігри якими, як ми сподіваємося, можна буде пишатися. Просто зараз, через структуру угоди, подробиці якої знаходяться під NDA, це стало публічним.

Григоровичі — це наші керівники, як і раніше. Євген — СEO компанії. У цьому плані все, як і було. Всі інвестори дають нам змогу обирати, що ми будемо робити, як і чому, так було завжди, за що їм велика вдячність, за довіру. Але звісно, що це дорогий бізнес і для розвитку нам потрібна допомога, щоб дійсно рости та виходити на зовсім інший рівень по якості, розробляти більше різних ігор та IP (поки без публічних подробиць, але буде цікаво, це точно).

Цьогоріч GSC Game World виповнилося 28 років, і хоч було по-різному в різні роки, нашою основною ціллю було і є розробляти класні, як ми сподіваємося, українські ігри. Так і залишається. Ми вийшли з ринку рф та білорусі ще на самому початку повномасштабної війни, а тоді вже понад 2 років, як співпрацювали з Максимом. Ніяких дилем з цього приводу в нас немає. Рівно з тим, що, як і раніше, ми продовжимо допомагати ЗСУ, бо це один з найбільших пріоритетів. Всі наші власники — українці, і для всіх це надзвичайно важливо. Сергій Григорович, до прикладу, і сам дуже багато донатить, у тому числі й з частини доходу від угоди".

Редакція Players також направила запит на коментар PR-менеджеру GSC Game World Захару Бочарову, але на момент публікацї новини не отримала відповідь.

Нагадаємо, за даними Forbes Макс Кріппа офіційно став власником GSC Game World.

Exit mobile version