Site icon Players

manka: «Усі сім років, які я грала в CS, я переживала, боялась розмовляти у грі, тому що боялась, що мої тімейти почнуть обсирати мене за те, що я жінка»

Українська гравчиня складу ENCE Athena з CS2 Олександра manka Круспе дала інтерв’ю «Кацапському інферно». Вона розповіла про період гри за G2 Oya та причини відходу з команди.

«Там все було дуже жорстко. Якщо ти зробив якусь помилку, то вони не сідали розбиратися, а дуже жорстко (трахали) мозок. juliano розказувала, що вони (молоді гравчині) мусять її слухати, інакше вони закінчать як її подруга, продавчинею в супермаркеті.

[Чому покинула G2 Oya] juliano захотіла перейти з AWP на рифлу і зайняла мою роль. Я з авіком не дуже, тож вони зрозуміли, що їм потрібен снайпер.»

Також Круспе розповіла про сексизм в кіберспорті.

«В якийсь момент стало просто все одно. Усі сім років, які я грала в CS я переживала, боялась розмовляти у грі, тому що боялась, що мої тимейти почнуть обсирати мене за те, що я жінка. Треба було пройти через цю пітьму критики та гейту, щоб стало все одно на це все.»

Про гру за ENCE.

«Ти себе почуваєш не як на роботі, а наче це твоя сім'я. Усі такі дружні, усі разом, спілкуються на одному рівні. Нас щиро підтримують, все роблять для того, щоб ми розвивалися. У нас є перфоманс тренер, це як персональний психолог командний і це дуже круто.

Для організації цей проєкт довгостроковий, вони дуже хочуть, щоб ми грали разом і не очікують нереальних результатів. Вони хочуть, щоб ми розвивалися, їм достатньо того, що в команді все добре і ми прогресуємо.»

Про плани служити в ЗСУ.

«На другий день повномасштабного вторгнення я намагалась записатись в тероборону, але мені сказали, що в них заповнені навіть резервні місця. Я думаю, що я б пішла на війну 100%, якби в мене не почала нормально рости кар'єра.»

Нагадаємо, Monte вже заробили $304 тис. призових в 2023.

Exit mobile version