Site icon Players

Наймасштабніше святкування ігрової культури та великі знижки: що треба знати про Logi PLAY DAYS

Logitech G, бренд компанії Logitech та провідний інноватор у галузі ігрових технологій та обладнання, оголошує про старт Logi PLAY DAYS! Подія передбачає великі знижки та спеціальні пропозиції на найпопулярніші пристрої бренду впродовж 13 днів.

З 17 по 29 вересня буде можливість заощадити до 36% на ігрових мишах, клавіатурах, гарнітурах, мікрофонах та інших пристроях. Пропозиції доступні в роздрібних мережах Rozetka, Comfy та Фокстрот. Це чудова можливість придбати необхідні пристрої та покращити свій досвід в геймінг-індустрії за допомогою якісної комп’ютерної периферії.  Тому є можливість вигідно придбати навушники професійного рівня Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED, ультра компактну механічну клавіатуру Logitech G PRO X 60, конденсаторний ігровий мікрофон з підтримкою RGB Logitech G Yeti Orb та багато іншого.

Logi PLAY DAYS оголошені в рамках заходу світового рівня Logi PLAY 2024, який відбудеться 17 вересня 2024 року та стане наймасштабнішим святкуванням ігрової культури від Logitech G. Захід транслюватиметься з різних куточків світу, включаючи Париж, Берлін, Шанхай, Токіо, Сідней, Мадрид, Сан-Паулу, Кремнієву долину та багато інших міст.

Подія підкреслює бажання бренду розширювати межі ігрових технологій і сприяти розвитку спільноти, яке ґрунтується на творчості та інноваціях. На всіх охочих чекають релізи нових продуктів, оголошення партнерств та захопливі активації. Онлайн трансляція заходу відбудеться 17 вересня о 20:00 за Київським часом на офіційних каналах Logitech G у Twitch, YouTube, Facebook.

У програмі заходу:

А також не пропустіть знижки в рамках Logi PLAY DAYS, де доступно близько 40  пропозицій!

Про Logitech G

Logitech G, бренд компанії Logitech International, є світовим лідером у виробництві ігрових пристроїв для ПК та консолей. Logitech G пропонує геймерам усіх рівнів найкращі в галузі клавіатури, миші, гарнітури, килимки для миші та продукти для симуляції, такі як кермо та геймпад – все це стало можливими завдяки інноваційному дизайну, передовим технологіям та глибокій пристрасті до ігор. Заснована в 1981 році, зі штаб-квартирою в Лозанні, Швейцарія, Logitech International є швейцарською публічною компанією, зареєстрованою на Швейцарській фондовій біржі (SIX) (LOGN) та на Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Exit mobile version