Site icon Players

NAVI здолали FURIA на IEM Katowice 2022


У рамках півфіналу гурту B IEM Katowice 2022 представники української організації NAVI зіграли проти FURIA. У ¼ фіналу бразильці впевнено обіграли Astralis (2:0), а Народжений Перемагати важко вийграли в ENCE.

Першою картою став Mirage, який вибрали бразильці. Такий пік був помилковим, тому що вчора Natus Vincere упевнено відіграли його проти ENCE. FURIA не змогла нічого протиставити противникам, за атаку вони взяли два одинокі раунди в А-пленті, завдяки стандартній розкидці, але вони програли бік 13:2. Т-сторону підопічні Андрія B1ad3 Городенського довели гру до розгромного рахунку – 16:2. На карті найкраще зіграв Денис electroNic Шаріпов і це було помітно на карті, він не давав супротивника займати мід і постійно давав оупен фраг, а потім команда спокійно догравала раунд.

Народжені Перемагати вибрали Nuke, де вони вже почали за атаку. Спочатку хлопці без проблем набирали раунди, але потім розслабилися та закінчили першу половину 10:5. За захист NAVI почали не найкращим чином, але змогли зібратися у вирішальні моменти та показали гру високого класу, що дозволило їм виграти 16:12. Найкращим на сервері був Кайке KSCERATO Керато. Бразилець зробив 34 фраги і індивідуально виявив себе яскравіше, ніж будь-який інший гравець.

NAVI вийшли у фінал групи В та точно пройшли у плей-офф IEM Katowice 2022. Наступний матч представники українського клубу проведуть проти переможця пари FaZe-fnatic. Гра відбудеться 20 лютого о 20:30 за київським часом.
Раніше ми писали про перший матч Natus Vincere на IEM Katowice 2022.

Exit mobile version