Site icon Players

Pixel Remaster серії FINAL FANTASY I-VI тепер доступний на Xbox Series X|S

Оновлена серія класичних ігор FINAL FANTASY I-VI, відома як Pixel Remaster, стала доступною для гравців на консолях Xbox Series X|S.

FINAL FANTASY I - VI було оновлено з деякими приголомшливими функціями, включаючи HD-візуальні ефекти, нову музику, покращення ігрового процесу та параметри шрифтів.

Випуск означає, що перші шість ігор FINAL FANTASY тепер можна грати на кількох платформах: Xbox Series X|S, PS4, Nintendo Switch, ПК через Steam, iOS і Android.

Перші шість ігор серії FINAL FANTASY отримали оновлення з покращеною 2D-піксельною графікою, оптимізованою для HD-дисплеїв, оновленим саундтреком під керівництвом Нобуо Уемацу, а також вдосконаленнями в ігровому процесі, такими як модернізований інтерфейс і можливості автоматичного бою, а також можливість вимкнути випадкові зустрічі. Це означає, що ви можете блукати світом, не зазнаючи переслідувань монстрів.

Нові можливості:

Усі ці функції, звичайно, необов’язкові, але вони означають, що гравці будь-якого типу – від тих, хто грав в оригінали, до тих, хто ніколи раніше не грав у класичну гру FINAL FANTASY – можуть чудово провести час у цих шести чудових пригодах.

Крім цифрового випуску, також анонсовано фізичне ювілейне видання для PS4 та Switch, яке вийде 8 жовтня 2024 року.

Нагадаємо, реліз Assassin’s Creed Shadows перенесено на 2025 рік.

Exit mobile version