Site icon Players

Red Bull зняли фільм про CEO G2 Esports

Компанія Red Bull представила десятихвилинний документальний фільм, присвячений засновнику кіберспортивної організації G2 Esports. Карлоса ocelote Родрігеса Сантьяго розповів про стосунки з гравцями команди та розповів про перспективи розвитку бренду клубу.

«З гравцями я не гендиректор на всі сто. Я трохи їх начальник, трохи наставник, трохи друг. Небагато їх найбільший хейтер, і трохи їх найбільший фанат. Я не сприймаю нашу жіночу команду з Valorant як виключно жіночу. Для мене це просто команда. Я хотів зібрати команду переможців, і так сталося, що це жінки. Я чудово розуміюся на налаштуваннях свого морального компасу. І якщо мені потрібно вибрати між успіхом G2 та нашими особистими стосунками, я оберу G2. Ви відповідаєте за високі стандарти, за утримання першого місця. Та команда, якою ви бачите її зараз — я говорю це, спираючись на особистий досвід — швидше за все, через 18 місяців кардинально зміниться», — сказав ocelote.

Також Карлос розповів про важливість гумору у розвитку бренду: «Різні команди та організації кіберспорту по-різному залишаються затребуваними. Ми, наприклад, відносимо свою організацію до промисловості розваг. Ми повинні розважати своїх фанатів. Іноді ми робимо це через перемогу, іноді через поразку. … Якщо ви хочете, щоб після гри ми говорили, що так, супротивник зіграв краще, ми грали гірше, то вам що, потрібні нудні команди? Їх і так багато. Ми з гумором ставимося до своїх поразок, і це чудова реакція».
Нагадаємо, yXo заявив, що m0NESY може стати легендою G2.

Exit mobile version