Site icon Players

Riot Games об’єднали деякі ліги з LoL та анонсували третій міжнародний турнір 

Members of China's Weibo Gaming, left, and South Korea's T1 team during the League of Legends World Championship Finals in Seoul, South Korea, on Sunday, Nov. 19, 2023. Esports, which requires a high level of critical thinking, quick decision making and coordination, is among the worlds most popular competitive activities. Photographer: SeongJoon Cho/Bloomberg via Getty Images

Riot Games оголосили, що з сезону 2025 року в турнірному календарі League of Legends з’явиться третій міжнародний чемпіонат, який буде проходити в березні. Спочатку на івенті буде виступати п’ять команд.

Новий турнір відбудеться після першого спліту. Після завершення нового чемпіонату, другий спліт, як і раніше, буде відбором до Mid-Season Invitational. Після завершення MSI команди повернуться до Worlds.

Також стало відомо, що всі ліги будуть переведені на три-спліт-систему. Ще Riot об’єднали весь американський регіон в лігу Americas (Північна Америка, Латинська Америка та Бразилиія), а Японію, В’єтнам, Океанію та Тайвань об’єднали в лігу APAC.

Нагадаємо, VCT 2024: Masters Shanghai увійшов до топ-8 найпопулярніших турнірів з VALORANT.

Exit mobile version