Site icon Players

s1mple про B1ad3: «Я вважаю, що він геній у Counter-Strike»

Український професійний гравець в CS2 Олександр s1mple Костилєв поділився своїм ставленням до тренера NAVI Андрія B1ad3 Городенського. Про це він сказав в інтерв’ю Дункану Thorin Шилдсу.

«Я вважаю, що він геній [B1ad3 ] у Counter-Strike. Він витрачає неймовірно багато часу, щоб постійно розвиватися і формувати власну мету. Навіть зараз у ком'юніті CS дуже багато людей, які не розуміють, що саме B1ad3 виростив гравців на кшталт мене, electroNic і flamie. Усе це відбувалося у FlipSid3 і dAT Team.

Тоді у Fnatic уже були зіркові гравці, здатні самостійно забирати раунди. Тим часом B1ad3 допомагав нам розвиватися. Він зрозумів, як домогтися гарної командної взаємодії, яка була, наприклад, у Astralis. Тому я вважаю його одним із легендарних тренерів у CS, якщо не найлегендарнішим.

У минулому B1ad3 був спортивним директором NAVI — тоді в команді ще були Zeus і Kane. Пам'ятаю, як я пропонував йому залишитися на буткемпі зі складом і ділитися своїми ідеями. Він не був частиною команди, але там він міг би підказувати що-небудь, наприклад, Edward і flamie. Навіть тоді B1ad3 дивився всі матчі.»

Ще s1mple розповів про період, коли B1ad3 тільки став тренером NAVI.

«Ставши тренером NAVI, B1ad3 заявив, що нам знадобиться три місяці, щоб побудувати систему. Через три місяці ми почали перемагати, працювати в цій системі і переймати якісь речі в інших команд, особливо в Astralis. Саме ця команда вперше показала всім, що потрібно рано прокидатися, снідати разом з усією командою та навіть до тренажерного залу ходити з тіммейтом - не лише заради здоров'я, а щоб мати змогу з ним щось обговорити.

Саме це B1ad3 намагався реалізувати в нашій команді і, мені здається, досяг успіху в цьому. Він навіть сам обирав психолога й аналітика, щоб нам було комфортно з ними працювати. Він розумів, що ці люди можуть зробити команду сильнішою.»

Нагадаємо, HLTV оновили свій рейтинг кращих команд – позиції NAVI та Monte залишилися незмінними.

Exit mobile version