Site icon Players

Steam: найпопулярніші ігри 2021 року

2021 рік добігає кінця і компанія Valve підготувала щорічний список лідерів ігрових продажів цього року. Розділений на приблизні рівні (платиновий, золотий, срібний, бронзовий) і виміряний за валовим доходом або кількістю одночасних гравців, Steam Best of 2021 не є остаточним оглядом ігор, але він дуже важливий.

Примітно, що Halo Infinite та Age of Empires 4 потрапили до категорії Platinum для нових випусків цього року, а це означає, що їхня присутність у програмі Microsoft PC Game Pass видавця не сильно вплинула на традиційні продажі.

Цього року бестселери платинового рівня озаглавлені новими ААА релізами, такими як New World, Valheim і Battlefield 2042. Однак до цих нових ігор додаються виклики MOBA, ігри FPS і королівські битви, такі як Dota 2, CS: GO і PUBG.

Ось повний список найпопулярніших ігор рівня Platinum в Steam цього року:

PUBG

Згідно з повідомленням у блозі Valve, Dota 2, CS: GO та GTA V потрапили до списку бестселерів платинового рівня за останні шість років. За ними слідують PUBG та Rainbow Six Siege, які п'ять разів з'являлися на платиновому рівні щорічного списку.

Exit mobile version