Site icon Players

STYKO: «Monte мали навіть більше проблем, ніж Apeks»

Колишній гравець складу Monte з CS2 Мартін STYKO Стік випустив нове відео, в якому розповів про період перебування в команді та чому покинув ростер.

«Monte мали навіть більше проблем, ніж Apeks. Я не думав, що це можливо, але ось ми тут. Після Monte я засвоїв ще один урок: що потрібно завжди досліджувати команду і бажано робити це в людей, які зараз не в команді. Індивідуально Monte виглядали набагато краще, ніж Apeks, тож я закрив очі на більшість проблем.

Під час перерви, я повідомив керівництво про те, що я нещасливий у команді і нам потрібні зміни, виявилося, що так вважав кожен гравець. Так Woro2k перейшов на лаву запасних.

У новому сезоні Woro2k питав чи не хочу я приєднатися до його команди [DRILLAS]. Я міг саботувати Monte і "вкрасти" в них слот на закритих кваліфікаціях до RMR (зібравши ядро STYKO, Woro2k та hAdji). Мені це не сподобалося, бо я на контракті з Monte, а поки я на контракті з командою, я робитиму все для її успіху.

Від початку сезону я взагалі не тренувався з Monte, лише грав офіційні матчі (задля рейтингу Valve). На тренуваннях мене заміняв KEi.»

Нагадаємо, під час RMR гравці самі будуть малювати автографи, присвячені Perfect World Shanghai Major 2024.

Exit mobile version