Site icon Players

Три гри Call of Duty, включаючи Black Ops 6, з'являться на Xbox Cloud Gaming цього місяця

Microsoft анонсувала, що Call of Duty: Black Ops 6 стане доступною на платформі Xbox Cloud Gaming (бета-версія) для користувачів Game Pass Ultimate з дня релізу 25 жовтня. Це перший випадок, коли гра з серії Call of Duty запускається на Xbox Cloud Gaming одразу під час релізу.

Окрім Black Ops 6, пізніше цього місяця до хмарного сервісу приєднаються ще дві гри — Call of Duty: Modern Warfare III та Call of Duty: Warzone.

Цікавий факт, після купівлі Activision Blizzard, Microsoft передала права на хмарні ігри Ubisoft, тому не було гарантії, що Black Ops 6 з’явиться на Xbox Cloud Gaming. Водночас інші ігри Activision, таких як Diablo 4, поки не доступні в цьому сервісі.

Гравці, які хочуть скористатися хмарними версіями Call of Duty, зможуть грати на консолях, ПК, мобільних пристроях, телевізорах Samsung, Amazon Fire TV та пристроях Meta Quest.

"Це відкриває ще більше способів грати в Black Ops 6, починаючи з першого дня при запуску", - пише Ешлі Маккісік, корпоративний віце-президент з ігрового досвіду та платформ Microsoft, у своєму блозі.

Нагадаємо, HLTV: З 2025 року кількість учасників мейджору з CS2 буде розширена до 32.

Exit mobile version