Site icon Players

Українська студія Frag Lab готує перезапуск і повноцінний реліз своєї гри Shatterline

Розробники українського онлайн-шутера Shatterline зі студії Frag Lab анонсували масштабний перезапуск проекту і повноцінний реліз. Про це було повідомлено на офіційній сторінці гри у Steam.

Гра буде доступна до 1 серпня, потім сервера припинять роботу. Припинено всі види монетизації в грі, а гравцям, які здійснили покупку за останні 15 днів (починаючи з 1 червня), будуть повернуті кошти. Запущено останній безкоштовний сезонний абонемент із вмістом попередніх сезонів.

«Ми раді повідомити, що на горизонті Shatterline відкривається новий захоплюючий етап і що ми завершуємо Дочасний доступ і готуємось до повного запуску. За останні два роки ми отримали масу безцінних відгуків і важливих даних від нашої відданої спільноти – ми зробили все можливе, щоб не відставати від них, і ми прагнемо робити це у майбутньому.

Протягом цього часу ми також вели захоплюючі розмови з новими партнерами та брендами, які ми збираємося включити до розширення всесвіту Shatterline.

Наша команда відчайдушно прагне представити нові механізми, які, на нашу думку, будуть неймовірно захоплюючими та корисними для наших гравців. Однак підтримувати роботу в реальному часі з одночасним створенням цих нових функцій є складним завданням. Щоб повністю зосередитися на цьому розвитку, ми відправляємо гру на пенсію в осяжному майбутньому.

Уважно стежте за нами, оскільки найближчими місяцями ми будемо ділитися цікавими новинами. Ми не можемо дочекатися, щоб розкрити весь потенціал Shatterline, і навіть війна, що триває, не може зупинити нас!»

З вересня 2022 року Shatterline був у дочасному доступі. На старті гра була гарно сприйнята аудиторією, але не змогла утримати гравців. 

Нагадаємо, Vertigo жодного разу не обирали на BLAST Premier Spring Final 2024.

Exit mobile version