Site icon Players

YXo заявив, що m0NESY може стати легендою G2

Український коментатор та аналітик з CS:GO Олексій yXo Малецький висловився про перспективи нового снайпера G2 Esports Іллі m0NESY Осипова. Олексій вважає, що молодий гравець може надовго затриматись у команді та стати легендою.

«Насправді історія вже змінюється: все більше гравців з нашого регіону грають в англомовних командах. Але тут, на мою думку, питання не в наших гравцях, а в командах, в яких вони грають: менеджменті, умовах і так далі. Саме m0NESY може затриматися в G2 досить надовго, якщо він стабільно виступатиме і добре відіграватиме. Як же, як і NiKo, він може стати легендою у складі команди. Навряд чи згодом він захоче повернутися додому. У нього хороша англійська, хороша комунікація. Всі карти до рук», - сказав yXo.

Також Малецький назвав причини успіху СНД-команд:

«Мені здається, завдяки пандемії вони отримали можливість показати себе в онлайні проти топових команд. Раніше було дуже важко відібратися та кваліфікуватися на великий LAN-івент. А враховуючи, що всі LAN скасувалися та ігри перейшли онлайн, наші команди отримали можливість для реалізації свого потенціалу. Це цілком очікуваний та прогнозований результат», - розповів Олексій.

Раніше ми писали, що Стокгольм прийме мейджор з Dota 2.

Exit mobile version