Site icon Players

Журналісти зіграли 2 години в S.T.A.L.K.E.R 2 – зібрали для вас всі деталі

Журналісти IGN отримали двохгодинний доступ до найочікуванішої гри 2024 року - S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl. Редакція Players зібрала для вас всі деталі з прев’ю гри. 

Автор огляду звертає увагу на розгалужені наративи гри та управління ресурсами, які суттєво впливають на ігровий процес і оповідання. Гравці постійно змушені приймати вирішальні рішення, і навіть незначні рішення, як-от пограбування мертвих, можуть мати серйозні наслідки. Гра вирізняється своєю свободою вирішувати ситуації з різних точок зору, від скритності до запеклої перестрілки, завдяки чому кожне проходження стає унікальним.

S.T.A.L.K.E.R 2  розгортається в зоні відчуження і відображає красу та небезпеку цього світу. Від приголомшливих пейзажів, як червоні поля маків, до небезпечних аномалій, що приховують потужні артефакти, гра вражає візуально. Гравці також знайомляться зі Скіфом, новим персонажем із доступом до передових технологій для навігації Зоною.

Особливе враження склала механіка виживання, де гравці повинні збалансувати голодування, боєприпаси та інші ресурси, щоб залишитися в живих. Ці елементи в поєднанні зі смертоносними мутантами та непередбачуваними ворогами-людьми створюють напружений і корисний досвід. 

Нагадаємо, після декількох перенесень, реліз легендарної гри від української студії GSC Game World запланований на 20 листопада 2024 року.  

Повний огляд гри доступний тут: 

Нагадаємо, за чутками Blizzard готують оновлення 2.0 для Warcraft 3: Reforged.

Exit mobile version