Site icon Players

Зміна керівництва Xbox Game Studios після відставки Алана Хартмана

Керівник студії Rare, Крейг Дункан, стане новим головою Xbox Game Studios, оскільки Алан Хартман йде на пенсію наприкінці листопада після більш ніж трьох десятиліть роботи в Microsoft.

Хартман, який обійняв посаду голови Xbox Game Studios у 2023 році, залишить компанію, відзначаючи свою кар’єру внеском у франшизи, таких як – Forza Motorsport та Age of Empires.

Президент Microsoft з ігрового контенту та студій Метт Буті повідомив, що Дункан, керівник, який стояв за успіхом Sea of Thieves, продовжуватиме розвивати високоякісний ігровий досвід і вкладати ресурси в нові IP.

"Дункан продовжуватиме зосереджуватися на допомозі нашим студіям надавати високоякісний, диференційований ігровий досвід, який може перерости в успішні франшизи та охопити більше гравців", — заявив Буті.

У свою чергу, Хартман зазначив — "Я зміг взяти довічну любов до ігор і зробити це кар’єрою", висловивши гордість за досягнення колективних студій і захоплення майбутніми проєктами, такими як Avowed, Fable та Microsoft Flight Simulator 2024.

Нагадаємо, Ремейк Halo: Combat Evolved — реліз може буди ближче, ніж очікувалося.

Exit mobile version