Олексій Харченко

Олександр Лаптій, позивний «Сей», який є військовослужбовцем 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ, став одним із ключових персонажів культової української гри S.T.A.L.K.E.R. 2.

В цивільному житті Олександр Лаптій є актором театру та кіно. В грі від GSC Game World він анімував та озвучив одного з ключових персонажів гри.

"За освітою — режисер драматичного театру. І все своє свідоме життя я займався театром, але паралельно був задіяний в українському кінематографі, в таких стрічках, як «Захар Беркут», «Правило бою», «Черкаси», в українських серіалах».

"Мені просто в месенджер прийшло повідомлення від кастинг-директорки, яка займалася набором акторів для «S.T.A.L.K.E.R. 2». Вони почали з питання: «Знаєте таку гру?». Я кажу: «Не те що знаю, декілька разів грав». Вони: «Все, все супер. Давайте тексти почитаємо і все буде нормально".

"До повномасштабки я повинен був повністю анімувати одного з ключових персонажів, виступити моделлю як актор: міміка, з мене зліпили 3D-модель".

Після початку повномасштабної війни з росією роботу з актором призупинили, але вже будучи військовослужбовцем Олександр повернувся до роботи над проєктом.

"В кінці листопада мені приходить повідомлення: чи зможу я участь в озвученні? Звісно я кажу… Ну я-то не зможу, але… Зможу, але все залежить від рішення моїх командирів. І буквально ввечері комбат приходить і каже: «Все, друг «Редіс» дав добро». Я тоді поїхав на першу триденну сесію в Київ".

"Для мене, це був один з найцікавіших персонажів в цій грі. До речі, я там просвистів «Як тебе не любити, Києве мій». Це буде в "S.T.A.L.K.E.R. 2".

Нагадаємо, неанонсована нова гра від Valve під назвою Deadlock вже має проблеми з читерами, хоча ще знаходиться на етапі закритого тестування.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.