Сергій Таран

Кіномережа «Планета Кіно» опублікувала трейлер документального фільму «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля» про створення S.T.A.L.K.E.R. На офіційному YouTube-каналі компанії був опублікований трейлер стрічки, але через дві години його видалили.

Журналісти GameDev DOU змогли заскрінити перелік людей, які з’являться у документальному фільмі. У стрічці з’являться Андрій Прохоров, Олег Яворський, Олексій Ситянов, Олександр Кохановський, Володимир Корунчак, Олександр Новіков, Олександр Максимчук, Олег Данилов, Дін Шарп.

Реліз «ЕПІЗОДИ: Тінь Чорнобиля» запланований на 16 травня.

«У 2001 році молоді київські розробники на чолі з Сергієм Григоровичем вирішують зробити найскладнішу гру в світі: реалістична графіка, відкритий світ і нетиповий сюжет довкола Чорнобильської зони. З початку промокампанії S.T.A.L.K.E.R. чекали сотні тисяч людей по всьому світу, але розробники стали заручниками своїх амбіцій. Вони безкінечно покращували гру та з року в рік переносили дату виходу. Але в один момент американському видавцю увірвався терпець. Це історія про індустрію відеоігор, любов до своєї роботи та проєкт, який перейшов межі екранів і став соціокультурним феноменом», – йдеться в описі стрічки.  

Нагадаємо, Nintendo анонсують Switch 2 цього фінансового року.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.