Олексій Харченко

Головний редактор Players Олексій Харченко поспілкувався з гравцем NAVI Валерієм b1t Ваховським після перемоги над vp на BLAST Premier Spring Final 2024.

Ви провели першу мапу максимально впевнено. Рахунок був приголомшливий, у другій половині суперник трошки оговтався. Як ти вважаєш, чому не вдалося закрити першу мапу так швидко? Це були емоції, трохи  помилок чи ефект 12-го раунду?

Я можу сказати, що ми програли форс і раунд після цього, через це був такий рахунок. Тому що ми тільки один бай після цього програли. Ми робили еко, чи щось з такого плану. Ми програли тільки один бай-раунд. Я вважаю, що це була впевнена перемога.

Щодо другої мапи, там суперник був вже ближче. Як би ти прокоментував другу мапу? 

Як би я прокоментував? Ми програли еко, через яке в нас зламалася економіка. І через це був такий рахунок 6-6. Через це було трохи не дуже. Але коли ми грали за CT, ми програли один раунд на А. Я пам'ятаю цей раунд. І це було максимально очевидно для мене, що вони підуть на А. Але я мав 100% направити команду, що б було більше сил. 

Але в цілому, це було впевнено, я вважаю. 

Що головний тренер сказав вам в перерві між мапами? 

Складно сказати, що він казав. Ми спілкувалися з приводу нашого геймплану, що ми плануємо робити.

У вас в фіналі spirit. Що можеш сказати про цього суперника?

Я можу сказати, що ми багато грали з ними. І це буде дуже цікавий матч, тому що у нас було дуже багато зустрічей з ними. І ми багато разів програли. Через це ми зробили висновки. І сподіваюся, що будемо краще грати. 

Тобто зараз ви налаштовані на камбек і перемогу проти spirit у фіналі? 

Так.

Закінчується сезон, після цього турніру буде перерва. І як ти в цілому оцінюєш виступ NAVI в цьому сезоні?

Я можу сказати, що це був успішний для нас сезон, тому що ми перемогли на мейджорі. І це була дуже класна перемога, дуже важлива, яка дає впевненість. І зараз ми в фіналі, і ми можемо перемогти, тому в будь-якому випадку це був класний сезон для нас. І ми зробимо все, щоб він став ще краще.

Як тобі взагалі натовп в Великобританії? 

Я можу сказати, що це дуже незвично, тому що не дуже повна арена. Мені не подобається, коли неповна арена. Я полюбляю, коли все забито. Це набагато краще. Але, звичайно, дякую всім, хто вболівав, тому що це було дуже класно і ми відчували це. Так що можу сказати, що все одно було класно. 

Дякую тобі і удачі в фіналі. 

Дякую.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.