Сергій Таран

Сьогодні вночі вийшло оновлення для CS:GO, яке додало в гру ремастер карти Tuscan. Ми провели невелику кількість часу на локації, а також пошукали в інтернеті і виділили найцікавіші димові гранати.

У Telegram-каналі Арсенія ceh9 Триноженка була опублікована карта з назвами позицій, за якою ми орієнтувалися.

Основний смок на А-плент

Цей смок знайшов український блогер і аналітик Олександр Petr1k Петрик. Вам лише потрібно вирівнятися як показано на скріншотах. Потім націлитися на кінець прапорця і кинути з jumpthrow. Ця граната перекриває вихід з CT і міда, а також спрощує захід з рампи.

Також перекрити цю позицію можна кинувши смок, підійшовши до арки. Підійдіть до стіни, потім наведіться на кут синього ящика і кидаєте простим ЛКМ.

Смок на дев'ятку і ловер точки Б

Ці гранати теж показав Petr1k. Для того, щоб кинути смок на дев'ятку потрібно на «шорті» підійти до труби, потім відвідати на показану гілку і кинути ЛКМ. Дим в «ловер» кидається з тієї ж позиції, але приціл переводиться на гілку, що трохи правіше.

Також дим у «ловер» можна кинути з «банана». Щоб це зробити, ставайте в кут, показаний на скріншоті, прицілюєтеся на низ ліхтаря і кидаєте з jumpthrow.

Смок у вікно

Димова граната кидається з «квадрата». Для цього потрібно застрибнути на бочку і вирівнятися. Потім наводьтеся трохи нижче перила балкона і кидаєте смок з jumpthrow.

Смок на шорт

Підходьте до кута, показаного на скріншоті. Потім цілуєтеся в зазначене місце і кидаєте з ЛКМ. Тут потрібно побоюватися правої стінки, так як там може залишатися невеликий зазор.

Смок на банан за СТ

Щоб перекрити «банан» смоком потрібно стати в зазначений кут. Потім наводьте приціл на трикутник на будівельних лісах і кидаєте з jumpthrow. Цей дим потрібно кидати якомога швидше, так як він летить досить довго.

Смок на мід

Перший варіант смока на «мід» кидається з-під вікна. Ставши в показаний кут, вам потрібно навестися на край будівлі, як показано на скріншоті і потім кинути простим ЛКМ, що відмінно перекриває позицію «mid box».

Також дим на «мід» можна кинути з плента А. Це простий дим з руки, який падає на сходинки на підйомі по «міду», що може застопити атаку, але головне не підставлятися під нього, так як смок падає неідеально. Послідовність кидків гранати показана на скріншотах.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.