Site icon Players

blameF: «Перехід на MR12 спричинить серйозні наслідки»

Капітан Astralis Беньямін blameF Бремер поділився своїми думками про можливий перехід матчів в CS2 на систему MR12. Він вважає, що тоді треба буде змінювати і економіку у грі, так як в іншому випадку програш форсів буде ще болісніше позначатися на командах.

«Перехід на MR12 спричинить серйозні наслідки. Вибір між повним еко-раундом або форсом стане ще більш стратегічним. При цьому поразка після форсу, особливо в другому раунді, обійдеться занадто дорого.

Прорахунки в економіці стануть менш пробачливими, оскільки кожен раунд набуде більшого значення і посилить гострі відчуття від матчу.

Якщо ви програєте пістолетний раунд і не зможете забрати форс у другому раунді, вам доведеться робити повний еко-раунд. У результаті ви будете програвати з рахунком 0:3. Це чверть раундів за половину!

Ці зміни додали б грі інтенсивності. Але при неправильному управлінні економікою могли б призвести до неприємних наслідків. Можливо, командам стане невигідно відігравати еко-раунди.

Я виступаю за MR12, хоча спочатку буде непросто звикнути до умовного рахунку 7:5 після першої половини. Безсумнівно, потрібен час, щоб повністю пристосуватися до цих змін.»

Нагадаємо, Monte запрошені на стадію плей-оф CCT North Europe Series 7.

Exit mobile version