Сергій Таран

Капітан CS:GO складу української організації NAVI Кирило Boombl4 Михайлов прокоментував результати Legends Stage на PGL Major Antwerp 2022. Свою думку він висловив в інтерв'ю порталу Escorenews.

«Точно вразила команда Spirit, яка вийшла 3-0. Вона дала відмінний камбек проти Heroic. Вразила Imperial, хоча вона і не вийшла. У неї і в Challengers Stage ніхто не вірив, а я говорив, що вона точно вийде в Legends. І тут вона дала бій і вибила Cloud9 - можна сказати, найстабільнішу команду минулого року. Скажімо так, піднасолила хлопцям.

Не знаю, чи варто мені виділяти Copenhagen Flames. Ця команда, яка частенько приїжджає на мейджор і йде 2-0 після bo1. Мені здається, якби всі зустрічі були в форматі bo3, то вони б не вийшли [в плей-офф]. У будь-якому випадку, вони перебороли це і нарешті виграли ключове bo3, але - знову ж таки - не у найсильнішого суперника. Думаю, що в чвертьфіналі у них мало шансів.

Здивувало, що G2 не змогла вийти в плей-офф. Але, в принципі, це закономірно. Тому що у неї новий снайпер і колер: вони як команда не заслуговують відразу перемоги, про яку кожен з їх складу мріяв. Індивідуально вони готові вийти в плей-офф, але як команда - виявилося, що ні.

Ну і Cloud9, на жаль, вилетіла. Не знаю, на тлі чого це сталося. Там у Абая скандал. У будь-якому випадку, мені хлопців шкода. Важко було дивитися на їхні обличчя, хоча у нас з ними у нас часте суперництво. Багато хто думає, що ми якось недолюблюємо один одного. Я до них добре ставлюся. І мені дійсно їх шкода»

Кирило Boombl4 Михайлов

Нагадаємо, сьогодні стартує чвертьфінал PGL Major Antwerp 2022.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.