Site icon Players

CEO Embracer Group, якій належить українська 4A Games, про звільнення в геймдеві: «Це те, через що всі повинні пройти»

Гендиректор Embracer Group Ларс Вінгефорс вважає, що в ігровій індустрії всі компанії пройдуть через процес реструктуризації. Про це він сказав під час презентації фінансового звіту інвесторам.

«Практично всі компанії [проходять] через програму реструктуризації. Індустрія менше інвестує в контент. Я думаю, що основний споживчий ринок міцний і продовжує зростати, в індустрії відбулося багато глибинних змін. Це, очевидно, впливає на всіх нас в індустрії. Я думаю, дивлячись на 8% скорочення робочої сили [в Embracer], очевидно — я не знаю цифри зі всієї галузі, але я думаю, що це те, через що всі повинні пройти. Як я вже говорив, це більше пов’язано з надмірними інвестиціями в попередні роки, тому що всі просто вклали весь капітал в ігри, і, можливо, в деяких випадках навіть занадто багато капіталу.

Ми наближаємося до завершення програми реструктуризації. Це був складний час, і ми наполегливо працювали всією компанією, щоб досягти того, що ми маємо сьогодні. За це я дуже вдячний. Кожен доклав додаткових зусиль. Ми сповнені рішучості досягти успіху на фінішній прямій. Багато рішень приймаються нелегко, особливо розставання з членами команди. Важливо, щоб працівники, яких це стосується, були поінформовані першими, і щоб дії здійснювалися зі співчуттям, повагою та чесністю.»

Нагадаємо, чотири ексклюзиви Xbox вийдуть на PS5 і Nintendo Switch.

Exit mobile version