Site icon Players

Частина розробників, що працювала над грою про Голодомор покинула проект через конфлікт з керівництвом студії

Працівники української студії Stellarium Gaming, яка працює над грою про Голодомор Famine Way, звинуватили керівництво компанії в поганому менеджменті та організації робочого процесу. Через це з проекту пішли художній та технічний відділи, а також розробники заборонили використовувати свої напрацювання.

Ще колишні працівники звинувачують керівництво Stellarium в поганому ставленні до розробників та проявах агресії. Роботу оплачували за принципом story points – відносна оцінка складності зусиль команди для виконання завдання. Але спочатку студія довго не укладала контракт з працівниками, а коли він з’явився, в ньому не був прописаний відсоток, який отримає розробник.Також працівників змусили оформити ФОП 3-ї групи, але не повідомили, що треба буде сплачувати ЄСВ та податок у розмірі 5%.

2D-художниця під нікнеймом kotyagorit розповіла у Твіттері, що працювала над розкадруванням однієї з кат-сцен, але виявилося, що цю ж роботу виконував її колега. Також вона написала, що засновники студії поводилися непрофесійно та сперечалися через дрібниці.

Нагадаємо, середній онлайн PUBG росте шість місяців поспіль.

Exit mobile version