Сергій Таран

Працівники української студії Stellarium Gaming, яка працює над грою про Голодомор Famine Way, звинуватили керівництво компанії в поганому менеджменті та організації робочого процесу. Через це з проекту пішли художній та технічний відділи, а також розробники заборонили використовувати свої напрацювання.

Ще колишні працівники звинувачують керівництво Stellarium в поганому ставленні до розробників та проявах агресії. Роботу оплачували за принципом story points – відносна оцінка складності зусиль команди для виконання завдання. Але спочатку студія довго не укладала контракт з працівниками, а коли він з’явився, в ньому не був прописаний відсоток, який отримає розробник.Також працівників змусили оформити ФОП 3-ї групи, але не повідомили, що треба буде сплачувати ЄСВ та податок у розмірі 5%.

2D-художниця під нікнеймом kotyagorit розповіла у Твіттері, що працювала над розкадруванням однієї з кат-сцен, але виявилося, що цю ж роботу виконував її колега. Також вона написала, що засновники студії поводилися непрофесійно та сперечалися через дрібниці.

Нагадаємо, середній онлайн PUBG росте шість місяців поспіль.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.