Олексій Харченко

Головний редактор Players Олексій Харченко поспілкувався з гравцем Team Falcons Андреасом Cr1t- Нільсеном після перемоги на ESL One Birmingham 2024 з Dota 2.

Вітаю з перемогою. Що ви зараз відчуваєш? 

Я відчуваю полегшення, перш за все. Я думаю, що цей турнір був трохи важким для нас. У нас було мало практики протягом майже всього турніру. Нам потрібно було рости. 

Крім того, ми не були «суперчистими» на жодному етапі. Але так, я щасливий, що ми змогли продовжувати йти вперед і ставати кращими з кожною грою та серією. Проходження через нижню сітку також було дуже корисним для нашої команди. Я думаю, що це був чудовий досвід. 

Як практика? 

Так, просто знаючи, як це - бути в нижчій сітці та кілька разів грати на виліт, я думаю, що це було корисно для нас. Так що так, це був дійсно хороший турнір для Falcons.

Цей ростер був сформований у листопаді минулого року, приблизно півроку тому. Як ти можеш охарактеризувати результати? Це дивовижна серія перемог для команди. 

Неймовірно, чесно кажучи.

Чи думав ти, коли підписував контракт, що ви виграєте стільки турнірів?

Думаю, всі сподівалися, що ми зможемо поборотися за титули. Найбільше, чого ми хотіли, - це вигравати. Але, очевидно, ви ніколи не знаєте, наскільки ви будете сильними , поки не почнете грати.

Думаю, добре те, що ми все ще відчуваємо, що нам є куди рости. Ми не досягли піку. Ми знаємо, що на цьому турнірі ми чесно зіграли не найкраще. Ми думаємо, що деякі команди можуть легко нас наздогнати, і ми повинні продовжувати вдосконалюватися. Приємно, що ми перемагаємо, але ми також знаємо, що можемо бути ще кращими.

У перших двох іграх ви почали трохи повільно. Чи був камбек своєрідною стратегією, щоб повернутися в гру і перемогти? 

Ні, я б так не сказав. Я думаю, що вони дуже сильна команда, особливо в перших іграх. А ще вони вибрали героїв, які дуже орієнтовані на лінію. Я думаю, що це було головною причиною того, що вони в кінцевому підсумку мали перевагу над нами в обох цих іграх. Ми добре попрацювали над мапою, щоб отримати більше золота. Зрештою, їхні герої просто відвалилися. Це було найкраще. 

Очевидно, що ми були не в тій позиції, в якій хотіли бути. Вони мали перевагу і в першій, і в другій грі. Я думаю, що вони мали шанс виграти обидві гри, і нам пощастило, що ми зібралися і змогли перемогти.

Що змінилося в порівнянні з грою з Tundra? Ви програли їм, а сьогодні просто знищили ВВ. 

Коли ми грали з Tundra, було багато різних речей. Перш за все, це не було перед натовпом. Вони також щойно вилетіли з верхньої сітки, і це була їхня перша гра в нижній сітці. Ми багато чому навчилися, граючи з ними вперше.

Я думаю, що були деякі герої, яких ми не поважали, коли грали з ними в перший раз. Цього разу ми не давали їм цих героїв, і нам було набагато легше грати. Так що так, я думаю, що ми були досить впевненими в собі, коли йшли проти Tundra, і все склалося для нас добре. Думаю, у нас був хороший план.

Що далі у Falcons?

Перерва на кілька тижнів, можливо, півтора тижні чи щось таке. Потім ми збираємося зіграти ще один LAN в Бухаресті. Ми візьмемо трохи часу, щоб трохи розслабитися і, сподіваюся, з'явиться якийсь патч. Я думаю, всі сподіваються, що відбудуться якісь зміни, які трохи струсонуть конкурентну сцену. Тож це те, на що ми з нетерпінням чекаємо.

Дякуємо за підтримку проєкту — нашим друзям з FAVBET, що активно підтримують кіберспорт та роблять його ближчим для українських фанатів.


ТОВ «БУКМЕКЕРСЬКА КОМПАНІЯ «ФАВБЕТ». Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності від 28.12.2022, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 433 від 13.12.2022 та Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет від 20.04.2021, видана згідно з рішенням КРАІЛ № 137 від 05.04.2021, зі змінами.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.