Олексій Харченко

Головний тренер Money Makers Дмитро Bamb1ni Кузьменко, ексклюзивно для Players прокоментував виступ своїх підпопічних на PUBG Mobile World Cup 2024. 

“Зіграли перший клубний глобал для себе. Звісно, наші очікування - це наші проблеми, але ставлю оцінку задовільно. Знайшли свою гру лише на четвертий (крайній) день, але отримали безцінний досвід гри проти world class команд на сцені. 

Організація турніру гарна, але було багато технічних проблем з грою як глічі ігрових механік та дроп звуку, також мало часу на комунікацію між матчами з гравцями. Продакшн сильно скорочував перерви, тому звичного для нас спілкування між матчами з розрахунком на гейм-план наступного матчу було мало (як це було на PMSL). 

В жодному разі не виправдовує результат, бо як і казав раніше - треба грати з першого матчу нормально, а не останні чотири гри і сподіватись на результат. 

Далі кваліфікації на супер-лігу, ціль на сезон - вийти на PMGC (зимовий глобал). Дякуємо за підтримку, побачимось на EU квалах збірною вже у вівторок, ціль - впевнений вихід на IESF. Слава ЗСУ!”

Нагадаємо, що кіберспортивна організації Money Makers, за яку виступають 2 українці OldBoy і Havlik зайняла 20 місце на PMWC і заробила $46,000.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.