Антон Мазай

Сьогодні о 13:30 за київським часом стартує третій тур группи А ESL Pro League Season 16 з CS:GO. Відбудуться такі матчі: NAVI — Endpoint, Ninjas in Pyjamas — Team Spirit та Team Vitality — Fnatic.

Таланти студії Maincast дали Players прогнози на всі матчі туру.

1. Чи віддадуть мапу NAVI команді Kjayerbye? Вони вчора досить непогано закамбечили проти Team Spirit і програли матч лише на допах третьої.

Дуже сумніваюся в спроможності Endpoint віджати карту. NaVi хоч і не в оптимальній формі, але надто велика різниця в класі між цими командами.

Дмитро Def Лемещук

Endpoint поки виглядають трохи перелякано и більш схожі на молоду команду "онлайнерів" ніж на Т1 колектив, який готовий грати EPL. Тому, єдиний шанс виграти бодай карту у NaVi - це помилки самих NaVi.

Федір Kvan Захаров

Дійсно, Endpoint вчора забрали дуже багато раундів проти Spirit, і може здатися що вони навіть зможуть забрати карту у NaVі, але я б не був у цьому впевненим. Так як вчора помилялись Spirit не помилявся, здається, ніхто. Взяти хоча б Патсі, який двічі за гру випав за межі карти

Антон Yushhin Юшин

Я в цьому сумніваюся. По перше, коефіцієнт 12.

По друге, треба розуміти, що вчора хлопці зі Spirit давали можливість цьому статися. Грали у деяких моментах дуже зухвало, загалом це видно було по рухам Patsi. Так, він топ-фраггер у команді, але це не змінює ситуацію — коли твій топ плеєр може заграватися. Тому, я гадаю, що Endpoint суммарно не заберуть і 20 раундів за бо3 та NaVi з легкістю закриють зустріч 2-0 на свою користь.

Олександр Shoker Ошека

2. По другому матчапу мабуть найважче. NIP зараз шості, але і Team Spirit досить сильно грають. Чи є у останніх шанс?

Важко виділити фаворита у другому матчі. Я не дивився за NIP на цьому турнірі, але поразки з дуже поганими рахунками, в той час як Spirit непогано напрягли NaVi на одній карті. Мені здається, у Spirit тут мають бути гарні шанси на перемогу.

Дмитро Def Лемещук

NiP після старту сезону з 0-2 лишились майже всіх шансів на прохід далі. Я вважаю, що вони будуть командою, яка "поцупить" у когось поінти, але сама нікуди не вийде. На зараз прогноз групи 1-2 місце NaVi-Vitality, 3-4 fnatic-Spirit

Федір Kvan Захаров

Якось дуже дивно бачити від NiP таку гру... Боротьба зі Spirit  має бути дуже серйозна, але якщо NiP і на цей раз не зберуться, то це буде просто фіаско

Антон Yushhin Юшин

Головна проблема NiP на сьогодні — це пул карт. Як на мене, вони поки що, можуть грати круто лише de_inferno. Далі йдуть overpass та нюк, при певних обставинах. У цьому матч-апі не будуть хлопці грати інферно, тому шведам буде важко у сьогоднішньому матчі. 

Якщо Spirit не будуть заграватися і не віддавати ситуації 4х2 - тоді у них є всі шанси виграти матч, але легко не буде. Я би очікував три мапи з перемогою Spirit. Вчорашній матч показав хлопцям де у них є проблеми. Сподіваюсь вони їх виправили.

Олександр Shoker Ошека

3. Хоча на EPL у Team Vitality і досить впевнений шлях та поки що перше місце у групі, на тому ж BLAST вони були слабше за всі топові команди і вилетіли на Шоудаун. Може у Fnatic є шанс скористатися цією незібраністю? Чи все ж таки мікс французів та датчан набрав форму і готовий виносити всіх?

У fnatic точно є шанс, вони в дуже непоганій індивідуальній формі. Я віддам перевагу Vitality через їх готовність грати на багатьох картах у бо3, в той час як це може бути слабким місцем fnatic, що ми побачили у їх матчі проти NaVi.

Дмитро Def Лемещук

Я вважаю що головною грою для fnatic буде гра проти Spirit. Хто переможе - той и займе третю позицію у групі. Vitality продовжуючи набирати форму і повинні вже планувати, як грати у плей офф. На разі у групі єдиний конкурент для них це NaVi/

Федір Kvan Захаров

На даний момент Vitality вже другі. В цілому, я б абстрагувався від результатів на Blast і подивився б на те, що відбувається тут. В цілому, Vitality виглядають добре, не програли жодної мапи. Еншнта проти fnatic точно не буде, а отже можливості зачепитися за бодай одну карту проти Vitality не має бути. Майже всі вважають перехід Спінкса у Vitality найбільш вдалим решафлом сезону, я вважаю так само, але побачимо що буде згодом

Антон Yushhin Юшин

Я би не сказав, що Vitality були слабші за всі топ колективи. Вони в групі програли Astralis, програли NaViі, виграли G2 та їм потім і програли, але рахунки були близькі у всіх матчах. Тому це свідчить лише про те, що Vitality зараз тільки набирають обертів та їм комфортніше грати зі Spinx. Він шалений хлопець і може робити велику різницю на карті. 

У fnatic взагалі не вірю у цьому матчі, головний їх козир був ancient котрий вони виграли двічі на цьому турнірі, але франко-данський колектив цю мапу не грають. 

Величезна нестача офіційних матчів для нового складу фнатік, ситуацій котрі вони могли розібрати та обговорити. Цьому складу потрібен ще час. Думаю на РМР вони будуть нас дивувати але не зараз. Не прийшов ще їх час.

Олександр Shoker Ошека

Дивіться україномовну трансляцію на каналі Maincast! Раніше Players і Maincast почали співпрацю.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.