Сергій Таран

У гранд-фіналі BLAST Premier World Final 2022 з CS:GO G2 Esports виграли у Team Liquid. Гра закінчилася з рахунком 2:0 (16:7 на Inferno і 16:12 на Mirage). Це перша перемога клубу на великому LAN-турнірі в дисципліні за п'ять років.

BLAST Premier World Final 2022 проходив з 14 по 18 грудня в Абу-Дабі. 8 команд боролися за призовий фонд у розмірі $1млн.

Але запам'ятаються хлопці з G2 Esports після цього чемпіонату не як команда, яка виграла трофей, а як ті, хто сфотографувалися з прапором Росії. Нагадаємо, що 13 жовтня Парламентська асамблея Ради Європи проголосувала за визнання російської влади терористичним режимом.

Після публікації зображення, українська кіберспортивна спільнота почала критикувати G2 Esports. Але краще за всіх ситуацію описав білорус Костянтин Leniniw Сивко.

«Просто уявіть, якщо б росія напала на Боснію, роз......ла б там все, повбивала безліч людей, а умовні Ліквід або Біги робили б фотки з прапором цієї країни. Ось що б Ніко і Хантер думали, їм було б норм?»

Керівництво G2 почало виправдовувати це тим, що гравці не бачили, а якби знали, то не стали фотографуватися. Тільки як шість чоловік, що стоять півколом могли не помітити великий розгорнутий прапор РФ по центру? Цьому знайти пояснення зміг тільки Іван Aiyvan Семенець.

«G2 esports — купка п#####в <...> Гравці G2 втратили зір після багатьох років гри у форматі 4:3. Розтягнуте зображення було б найкращим виправданням.»

Нагадаємо, NAVI задонатили $200 000 у фонд UNITED24.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.