Сергій Таран

Український стример та колишній професійний гравець в Dota 2 Андрій Ghostik Кадик в інтерв’ю Олексію yXo Малецькому розповів, що думає про українських кіберспортсменів, які грають в російських командах.

«На стрімах у нас вже поганий тон обговорювати людей, які грають в російських командах. У нас просто вже локальний мем «що ти думаєш про Mira і Yatoro?». Бо всі прекрасно розуміють, що про них думати.[…]

Це просто ганьба, я не знаю, що тут сказати. Люди роблять вибір в житті. Є люди на фронті, я з багатьма військовими спілкуюсь на постійній основі. Люди самі добровольці, роблять вибір, відмовляються від свого життя, боронять країну, а там якесь чмо сидить обісцяне і не може відмовитись грати в російській команді.

У тебе безліч варіантів. Заберуть в будь-який європейський склад, захочеш заберуть в український склад, при цьому ти можеш навіть не в Україні бути, ти можеш грати де завгодно. Просто зроби якісь вибір в своєму нікчемному житті. Але ці люди не тільки дотери, вони і ксери, і по PUBG.»

Нагадаємо, за 2023 рік Ghostik зібрав для «Азову» більше 14 мільйонів гривень.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.