Site icon Players

Гра Farming Simulator допомагає виробникам сільськогосподарської техніки продавати свою продукцію

Відеогра Farming Simulator впливає на ринок сільськогосподарської техніки. В матеріалі від порталу The Guardian говориться, що тайтл допомагає рекламувати продукцію виробників с/г техніки, які доступні в ній.

Giants Software кожного року отримує велику кількість запитів на додавання своєї техніки в гру. Вже дійшло до того, що такі фірми як Göweil та Valtra випускають нову продукцію в один день з оновленням для Farming Simulator.

Представник студії розповів Observer, що інтерес виробників дозволяє окупити витрати на розробку гри. Також менеджер Giants з маркетингу Вольфганг Еберт розповів, що зараз є «багато брендів, які чекають на додавання [до гри]». 

Розробники отримують детальні технічні креслення сільськогосподарської техніки, щоб максимально точно відтворити її в грі. Це дозволяє потенційним покупцям оцінити техніку в грі та прийняти рішення щодо її купівлі.

Перша гра в серії Farming Simulator вийшла в 2008 році. Гравцям потрібно розбудовувати свою ферму, виробляючи різну с/г продукцію, що дозволяє заробляти кошти та прокачувати техніку.

Нагадаємо, Microsoft Flight Simulator додав АН-2 «Кукурудзник».

Exit mobile version