Олексій Харченко

Хампус ⁠hampus⁠ Позер розповів про проблеми в ростері Ninjas in Pyjamas і свій перехід на лаву запасних, про який було оголошено 24 жовтня. Про це пише портал HLTV.

"Я думаю, що ми помилилися в плані, як ми почали сезон. Крім того, я відчував, що у мене немає сил, коли я повернувся. Я не міг робити все так, як хотів, тому завжди доводилося йти на компроміс із тренером або перформанс-коучем.

«Тоді я також відчув, що є деякі гравці, які не поважають мій голос на сервері, і тоді дуже важко досягти хороших результатів, коли люди іноді не слухають».

Шведський капітан додав, що його відхід з активного ростеру не став несподіванкою, оскільки команда знала, що зміни повинні відбутися після ESL Pro League Season 18.

Однак він також заявив, що не поспішає приєднуватися до нового складу і що наступна команда, до якої він приєднається, має бути командою, в яку він вірить, і такою, де ролі та гравці мають сенс.

"Це повинна бути команда, де всі на одній хвилі і розуміють, що це командна гра. Грати за один одного і померти один за одного в будь-якій ситуації. Це те, за чим я іноді сумував у NIP.

«Я мав бути стендином до кінця року з командою та грати в онлайн-турніри, які зараз відбуваються. Але після кількох днів переговорів, все зірвалося в останню годину, що дуже сумно».

Нагадаємо, Evil Geniuses скорочують штат працівників.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.