Сергій Таран

Гравець складу B8 з CS2 Данило headtr1ck Валітов дав інтерв’ю «Кацапському Інферно». Кіберспортсмен розповів, що з капітанів йому найкомфортніше було з Алексі Aleksib Віролайненом.

«З капітанів мені було найкомфортніше з Aleksib. У нього вже була готова структура для снайпера, бо до цього в нього вже був досвід гри з m0NESY та іншими снайперами. Ну і як людина він часто допомагав мені, давав поради, які допомагали мені ментально. Тому, якщо брати мій час в NIP, то найкращі результати у нас були саме з Алексі.

Навіть зараз Алексі показує гарні результати за Na'Vi. Я думаю це знак того, що праця і віра в себе можуть привести людей до перемоги. Великий респект йому. Я досі маю з ним гарні відносини і поважаю його за те, що скільки б команд він не змінив, він завжди намагається добитися там якомога більшого. Він велика людина в світі Counter-Strike.»

Про команди, які грають турніри від російських бк

«MOUZ грають на BB Dacha і їм абсолютно все одно. Вони думають, що це просто турніри в Сербії і їм не важливо, що BetBoom – російська контора. Звісно, неприємно дивиися на те, як великі організації мішаються з російськими командами, але я розумію, що пройде тиждень-місяць і всі збудуть про це.

Коли я був в NIP, ми мали грати квали на BB Dacha. Тоді ми тільки приїхали з Китаю і навіть не знали, що це за турнір, але коли я побачив, що це турнір від BetBoom, я сказав, що не буду грати, і якщо хочете можете брати когось заміною, бо для мене це принципово. Після чого NIP вибачилися і знялися з того турніру.

Є організації, які публічно підтримують Україну, але для них не проблема зіграти на BetBoom. Коли люди не відчувають, що таке війна, вони не розуміють як це насправді.»

Нагадаємо, жіноча збірна України з MLBB кваліфікувалася на IESF World Esports Championship 2024.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.