Сергій Таран

Фінський снайпер ростера Team Liquid по Valorant Еліас Jamppi Олкконен заявив, що думав повернутися в CS:GO після того, як Valve поміняли правила з VAC-баном. Про це він розповів у інтерв'ю Dexerto.

«Коли з'явилися новини про зняття бана, мій телефон просто розривався від сповіщень, бо всі почали писати в твіттері. Я відразу отримав кілька пропозицій від команд по CS:GO. Думаю, мало хто знає, але тоді я сказав тренеру та менеджменту Team Liquid, що йду з Valorant і повертаюся до CS:GO. За кілька днів я почав обговорювати це з родичами та друзями. В результаті я вирішив, що в найближчому майбутньому CS:GO значно не зміниться, так що я зможу повернутися будь-якої миті, а Valorant буде розвиватися постійно»

З 2017 по 2020 рік Jamppi професійно грав у CS:GO, але через VAC-бан у далекому 2015 році, фін не міг виступати на турнірах від Valve. У квітні 2021 року Еліас вирішив перейти в Valorant, де виступає за Team Liquid.

Нагадаємо, device пропустить RMR-турнір.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.