Сергій Таран

Гравець складу FaZe Clan з PUBG: BATTLEGROUNDS Джим Jeemzz Еліассен звинуватив нового гравця NAVI Віталія Hakatory Шайду у використанні читів. Своєю інформацією норвежець поділився в Твіттері.

«Ласкаво просимо в PUBG, де читерів підписують найбільші організації.

Hakatory — читер і шахрай. Є скріншоти забанених Steam-акаунтів, якісь "квитанції" з читерською підпискою на PUBG, ще якісь дрібниці, за останні кілька років він двічі змінював нікнейм.

Крім того, є ще кілька кліпів. Кліп має вигляд чита на аім (на мій погляд). Усім цим зі мною поділився інший гравець із СНД, ми переслали це розробникам. Вони сказали, що без IP-адреси ми нічого не можемо зробити, це зрозуміло.

У наші дні в кожній відеогрі є проблеми з чітерами, але зараз у PUBG досить багато підозрюваних у чітерстві, і без належних дій з боку KRAFTON за останні кілька років я відчуваю тенденцію до того, що дедалі більше людей починають шахраювати на про-сцені.

У будь-якому разі, я вважаю вкрай непрофесійним з боку такої організації, як NAVI, до якої я відчуваю тільки повагу, піти далі й підписати такого гравця, це має дуже поганий вигляд для PUBG загалом, і вже тим більше для NAVI.»

Нагадаємо, NAVI представили повністю український склад з PUBG.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.