Сергій Таран

Український тренер у VALORANT Іван Johnta Шевцов вважає, що сучасна професійна сцена CS:GO перебуває у жалюгідному стані. Його обурило те, що головний інформаційний портал дисципліни співпрацює та просуває букмекерську компанію 1xbet.

Шевцова написав, що портал думає лише про заробляння грошей та власникам все одно від кого їх отримувати. Він згадав, що у цього БК не найкраща репутація, тому що компанію часто звинувачують у крадіжці грошей користувачів.

«В сучасному світі за бабки продається все гідність, цінності, принципи.

Тут приклад і толерування русні, і популяризування спонсора івенту, який на***ує людей та є забороненим та спонсорують #RussianAggression.

Мовчу вже про те, що є купа пруфів що вони кидають юзерів.

Дуже шкода, куди все катиться та що людям на все стає по***. Вестерни яким по*** на те, що русня це зло. Глядачі, які будуть дивитись цей непотріб. Власники HLTV, яким також на це все пофіг. Бо купити та відбілити можна все і плювати наскільки ті гроші брудні.»

Також Johnta пройшовся ESIC. Він читає, що комісія не виконує своїх функцій і показує свою марність.

«ESIC може зламати частку гравця\тренера, не розібравшись? — пофіг. Огромна кількість команд\гравців, яких підозрюють у 322? — пофіг. Поміняють склад та далі можуть робити що хочуть. Чітери на опен квалах? — пофіг.

Планувати та будувати кар'єру гравця в CS все більше ризиковано.»

Аналітик Олександр Petr1k Петрик підтримав слова Шевцова та поділився своєю думкою, а також розкритикував висвітлення на HLTV шоу-турніру 1xBet GOAT League.

«Так багато людей у кіберспорті люблять смак цих кривавих російських грошей? Особливо сумно, що люди, які вболівали за Україну в NAVI Showmatch, тепер допомагають росіянам монетизувати кіберспорт ohnePixel, Twistzz, vENdetta.

В чому проблема? Росія щодня здійснює терористичні акти проти мирних жителів України з 24 лютого і розпочала цю війну 9 років тому, анексувавши Крим. Росію за це покарали економічними санкціями, щоб у них скінчилися гроші та припинився тероризм.

Російська пропаганда є потужним інструментом контролю над свідомістю населення Росії, поширення серед нього брехні та дезінформації, щоб люди підтримували уряд та армію, щоб вони могли продовжувати тероризм та агресію проти українців. І мобілізувати більше солдатів.

Жоден російський кіберспортсмен (який грає на цьому заході) нічого не зробив проти російської пропаганди. Вони навіть публічно не сказали, що їхня країна робить щось не так ))). Більшість із них просто мовчать. Деяким із них, мабуть, теж промили мізки пропагандою. Starix також.

Ось чому погано допомагати цим людям заробляти на міжнародному кіберспорті. І навіть ГІРШЕ: граючи з ними шоу-матчі, ви посилаєте світу чистий сигнал про те, що злочинне мовчання про теракти не є приводом для (як мінімум) ІЗОЛЯЦІЇ.»

Нагадаємо, російська ракета знищила у Києві готель ALFAVITO – у ньому зупинялися учасники турнірів від Starladder.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.