Сергій Таран

На подкаст до Костянтина Leniniw Сівка і Владислава Bondik Нечипорука прийшов колишній співробітник ESIC Олексій Yarabeu. Під час розмови він розповів, що українець Ігор w0nderful Жданов проходив перевірку на участь у договірних іграх.

Варто відзначити, що слова Yarabeu нічим не підтверджені і до них потрібно ставитися з часткою скепсису.

«В якій організації він грав до Trasko Esports? У Project X. Де ми чули про Project X? У справі, пов'язаній з Akuma. Чи знав щось w0nderful? Чи брав у чомусь участь? А до цього був ще один тег, заблокований букмекерами. Ми дивимося на кар'єру гравця, у якого букмекери забанили чотири команди за рік. Це вже має бути дивно для менеджменту організації.

Коли після цього вам пише ESIC і каже, що ваш гравець взяв у цьому участь. Давайте він посвідруднює, всіх здасть і буде далі грати. У ESIC є можливість домогтися імунітету гравцеві, якщо він буде свідчити. Що він робить? Він просто допускає помилки у відповідях. Він відповідає по-різному в двох інтерв'ю на однакові питання. А на третьому — дає третю інформацію. Після такого жоден суд не скаже, що це чесний гравець. Він скаже, що гравець намагається приховати інформацію.

Але що ми маємо? Гравець виступає, організація в курсі цього. Представники організації були на цьому інтерв'ю. Клуб приймає позицію гравця, так як поки він не винен, не можна довести зворотного.»

За словами Yarabeu, Володимир Woro2k Велетнюк теж брав участь у підставних матчах, як і деякі гравці його нинішньої команди Monte. 

«Кейс Woro2K — та ж історія про Project X, Akuma і інших. Це один конгломерат. Одна організація, яка бере участь у шахрайстві.

Крім цього, Воро — підозрілий гравець, якщо дивитися на його статистику і руху. В онлайні хлопець бахає на топ-1 рівні і обіцяє вбити Сімпла. Приїжджає на LAN — 10-15 фрагів робить.

Є підозра, що вони навіть на RMR зробили підставні матчі, тому що була підозріла активність на матчі Monte проти Outsiders (Virtus.pro). Початковий коефіцієнт був 2.65, а закрився 5.65.»

Нагадаємо, NAVI впали на четверте місце в рейтингу HLTV.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.