Сергій Таран

Сьогодні, 20 вересня, на сайті Valve з Dota 2 команді Outsiders повернули стару назву — Vіrtus.pro. Коментарів від компанії з цього приводу на момент публікації не було.

Представники VP в інтерв'ю порталу Escorenews заявили, що клуб зміг обійти санкції і повернути собі право виступати зі своїм тегом.

«Новому інвестору належить тільки торгова марка Virtus.pro. Відповідно, у всіх дисциплінах наші склади можуть і будуть виступати виключно під тегом Vіrtus.pro.»

Прес-служба Virtus.pro

24 лютого 2022 року росія почала повномасштабне вторгнення в Україну. Після цього були накладені санкції на Алішера Усманова, який володіє холдингом ESforce, до нього входили і VP. Це призвело до логічного рішення забанити тег на великих чемпіонатах, і команда з березня виступала під назвою Outsiders в нейтральному статусі.

16 вересня Vіrtus.pro оголосили, що новим власником і головним інвестором стає Арам Караманукян, що дозволило організації повернути свій тег. Але всім зрозуміло, що це зміна тільки для того, щоб обійти санкції і цілком можливо VP залишаються пов'язаними з ESforce.

Нагадаємо, права на висвітлення PGL Major Arlington 2022 були продані фіктивній компанії FISSURE, яка належить російській студії UCC.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.