Сергій Таран

Генеральний продюсер WePlay Studios Максим Білоногов дав інтерв’ю YouTube-каналу «Зе Інтерв'юер» в рамках документального фільму «Перший КОД». В ньому він розповів чим зараз займається компанія в США та Україні.

Про WePlay Studios. 

«WePlay — це продакшн компанія повного циклу. В Україні в нас три студії. Ми починали з кіберспорту, починали з геймінгу і в принципі продовжуємо працювати в цій сфері як в Києві так і в США, але зараз ми називаємося не WePlay Esports, а WePlay Studios тому що ми розширили зону того, що ми робимо. Ми повноцінна компанія, яка має певні здобутки в плані технологій Virtual Production, доповненої реальності і комбінуємо, експертизи які в нас вже є.

WePlay — це я думаю найперше про команду. Я вважаю що це одна з найталановитіших команд у світі виключно з українців які працюють на найвищому рівні.»

Чим зараз займається WePlay.

«Ви можете подивитися трансляції Мегого FIFA World Cup 2022, бої Усика, Ліга чемпіонів Ліга Європи — це наше партнерство з Мегого. Це наші студії з нашими людьми. В Америці NFL, це найбільша спортивна ліга у світі яка заробляє більше ніж FIFA, NBA, NHL. І ми робимо для них вже другий сезон шоу, геймінгове шоу яке поєднує NFL гравців і інфлюенсерів. Це big deal для Америки, тому що ми приїхали і показали що ми вміємо.»

Про позиціонування WePlay в США.

«WePlay — це українська компанія, звичайно. В штаті в нас 97% українців і є чотири чи п’ять американців, але з українською душою. Один з американців жив в Києві два з половиною роки.»

Нагадаємо, WePlay Studios стала продакшн-партнером VTuber Awards.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.