Site icon Players

NAVI офіційно підтвердили зміну власника на Максима Кріппу. Зв'язок з GG.BET заперечується

Українська кіберспортивна організація NAVI офіційно підтвердила інформацію про зміну власника. На сайті клубу з'явилася заява, в якій говориться, що в 2018 році власником компанії став Максим Кріппа.

У прес-релізі говориться, що угода дозволила збільшити інвестиції в організацію і розширити присутність в кіберспортивних дисциплінах. Дала можливість відкрити академії за CS:GO и Dota 2. Також облаштувати високотехнологічний офіс у Києві, а 2023 року запустити такий самий у Берліні.

Нерозголошення про зміну власника пояснюється тим, що остаточно угода була завершена влітку 2022 року. Всі спонсори і турнірні оператори знали про зміни в структурі клубу.

«Ще у 2018 засновник клубу Олександр Кохановський вирішив продати NAVI, розуміючи що виведення клубу на новий рівень потребує серйозних інвестицій. Тоді ж, у 4-му кварталі 2018 року мажоритарним власником NAVI став Максим Кріппа. Максим — український бізнесмен та венчурний інверстор з активами в IT, Game Development та Real Estate.»

Також у заяві NAVI спростовують інформацію про зв'язок Максима Кріппи з GG.BET. Запевняючи, що в організації з БК виключно ділові відносини, які можуть завершитися в 2023 році.

Раніше Forbes випустили розслідування про зміну власника NAVI. Редакція Players зібрала всю доступну інформацію про Максима Кріппа.

Exit mobile version