Сергій Таран

Українська кіберспортивна організація NAVI увійшла до списку 30 клубів, які стали учасниками партнерської програми підтримки від Esports World Cup Foundation. Про це EWC повідомили в своїх соціальних мережах.

Також до програми приєдналися: 100 Thieves, Blacklist International, Cloud9, FaZe Clan, Fnatic, Furia, G2 Esports, Gaimin Gladiators, Gen.G, Guild, Karmine Corp, KOI, LGD Gaming, LOUD, OG, Ninjas in Pyjamas, NRG Esports, Spacestation, T1, Talon, Team Falcons, Team Liquid, Team Secret, Team Vitality, TSM, Tundra, Twisted Minds, VP і Weibo Gaming.

Ці організації зможуть отримати шестизначні суми для фінансової підтримки.

З 30 клубів вісім були відібрані за результатами відкритого прийому заявок у лютому 2024 року, під час якого EWC Foundation отримала понад 150 запитів. Заявки оцінювалися за трьома основними критеріями: кіберспортивний родовід клубу, його перспективна конкурентна стратегія та цілі, а також творчий підхід до контенту та залучення фанатів.

Прийняття клубу в партнерську програму EWC не гарантує його участі в Esports World Cup. Всі учасники Програми підтримки клубів EWC матимуть право на щорічну фінансову винагороду, засновану на їхній здатності залучати глядацьку аудиторію та вболівальників до EWC.

Нагадаємо, визначились всі учасники плей-оф Mid-Season Invitational 2024.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.