Сергій Таран

NAVI стали найуспішнішою українською командою в першому сезоні 2024 року з CS2, як по результатам, так і по призовим. З січня до середини червня колектив заробив призовими $660 тисяч, найбільше принесла перемога на PGL Major Copenhagen 2024 – $500 тис. Статистичні дані взяті з порталів Esports Charts і Liquipedia.

Для прикладу, за весь минулий рік Natus Vincere заробили призовими $446.5 тисяч. Тоді найбільше команда отримала за вихід у гранд-фінал ESL Pro League Season 18 – $90 тис.

Другими в рейтингу серед українських команд йдуть Monte, які заробили $73.5 тис., тоді як за другий сезон 2023 року сума складала $267.5 тис.

Цьогорічний результат Monte майже наздогнали B8, які за цей час заробили $73 тис. Вони виграли два турніри серії CCT Season 2 European, за що двічі отримали рекордні для організації $22 тис. Для прикладу, B8 за весь минулий рік заробили $7.8 тис.

Passion UA за цей сезон заробила $29 тис. призовими. Найбільшу суму команда отримала за 3-4 місце на RES European Series #3 – $12.5 тис.

П'ятою українською командою за кількістю зароблених призових стала kONO.ECF – $10 тис. Організація покращила свій показник вигравши в кінці сезону United21 League Season 16, за який організація заробила $6 тис.

Українська команда FAVBET Team саме під цим тегом заробила за перший сезон 2024 року тільки $750 за 7-8 місце на ESEA Season 49: Advanced Division – Europe. Інші українські команди, такі як Lazer Cats і L&G мають 0 в графі призових, тому вони не були включені в цей рейтинг. 

Нагадаємо, NAVI повернулися у топ-5 рейтингу Valve.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.