Олексій Харченко

Компанія Nvidia анонсувала лайвстрім, присвячений GeForce RTX, пообіцявши «деякі захоплюючі новини у світі ігор» 4 січня.

Президент і генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг, ймовірно, буде присутній на цьому заході і не виключено, що топ-менеджер Nvidia представить деякі доповнення до відеокарт серії GeForce RTX 3000. В останні тижні чутки вказують на те, що компанія потенційно анонсує нові відеокарти, а саме GeForce RTX 3070 Ti 16GB та GeForce RTX 3090 Ti 24GB.

Останнім часом у світі спостерігається дефіцит відеокарт для геймінгу. Глобальна нестача чіпів, у якій винні майнери та пандемія Covid-19, за оцінками експертів, збережеться і в 2022 році. «Я вважаю, що наступного року попит значно перевищить пропозицію. У нас немає чарівної палички для нашого ланцюжка постачання», - сказав Хуанг в інтерв'ю Yahoo! Finance минулого місяця.

Ще одна проблема, що заважає геймерам по всьому світу купувати відеокарти, полягає в тому, що роботи миттєво купують всі графічні карти відразу після їх запуску. Є надія, що якщо Nvidia анонсує наступного тижня нові карти, у компанії будуть плани щодо запобігання такій практики.

Нагадаємо, Valve підготувала щорічний список лідерів ігрових продажів у Steam у 2021 році.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.