Сергій Таран

Професійний гравець в Apex Legends з нікнеймом Zeddo повідомив, що організатори ALGS NA Pro League Split 1 випадково виплатили йому $100 тис. призових. Хоча він був стендином команди Native Gaming в один із днів, команда посіла 16-те місце та заробила тільки $2 тис. Про це гравець написав у Твіттері.

Після цього, чимало інших гравців звинуватили Apex Legends Global Series в тому, що вони затримують виплати призового фонду і замість цього надсилають мізерну суму.  Чейз Shooby Васкес, який з Elev8 Gaming посів шосте місце, отримав лише $512 з $5600. Решту грошей йому обіцяють виплатити протягом п’яти робочих днів.

Shooby визнав, що очікування призових декілька місяців є нормальною практикою, але був розчарований після такого періоду очікування отримати $512. Інші гравці ALGS у відповідях на пост Shooby повідомили, що вони також чекають на решту своїх призових від ліги.

Gnaske з Ninjas in Pyjamas, стверджує, що його також «кинули» на тисячі призових з плей-офф EMEA Pro League і Split 1 2024 року.

Нагадаємо, ZywOo найчастіше мав рейтинг більше 1 на LAN в першому сезоні 2024 року.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.