Сергій Таран

З 9 травня в Антверпені, Бельгія, стартує перша стадія PGL Major Antwerp 2022 за CS:GO. Вночі 3 травня компанія Valve випустила оновлення, в якому додала пропуск глядача мейджора, а також капсули з логотипом команд і автографами гравців.

Команда Players вирішила поділитися з читачами своїми Pick'Em на перший етап турніру.

Сергій Таран, журналіст

Ставити будь-яку з присутніх команд на 3-0 занадто ризиковано, так як всі колективи нестабільні і складно сказати, в якій формі вони приїдуть на івент. Тому я вирішив ризикнути і повірити в хлопців з Complexity Gaming.

На 0-3 я вибирав між IHC Esports і Renegades, але мені здається, що за рахунок досвіду австралійці можливо зачепляться за одну перемогу. З огляду на це, мій вибір припав на монголів.

Основна ставка зроблена на прохід ENCE, Vitality, G2, ENCE і Astralis. Також я вірю, що Last Dance Габріеля FalleN Толедо вдасться і бразильці пройдуть в Легенди.

Хлопці з Bad News Eagles теж присутні в сімці команд, які, на мій погляд, пройдуть далі. Вийшовши на мейджор вони вже створили історію, і я впевнений, що на турнірі косовари можуть пошуміти і пройти один етап.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.